Ik ga starten met mijn shop in handgemaakte creaties

Heb jij altijd al gedroomd van jouw eigen shop in zelfgemaakte spullen. Jouw mooie handgemaakte creaties verkopen? Je ziet jezelf al elke dag creëren en mensen een lach op hun gezicht toveren. Dit is altijd al jouw droom geweest. Maar …

  • Je denkt dat je niet goed genoeg bent en dat je geen reden hebt van bestaan?
  • Je weet niet hoe je een winstgevende zaak moet starten in creatieve hebbedingen. Er zijn er ook al zoveel?
  • Je weet wat je wil, maar hoe begin je er nu juist aan?
  • Hoe kan ik dit in hemelsnaam combineren met mijn hoofd job, ben ik wel goed genoeg? Kan ik dit wel aan?

Tijd om die twijfels weg te nemen en je te begeleiden in de eerste stappen van het succesvolle creatieve ondernemerschap. Let’s do this!

To succeed, you must first begin.

Tijd om die dromen om te zetten in realiteit

Start vandaag nog

Je kan elk moment beginnen aan je eigen 5-daagse bootcamp "Ik ga starten met mijn shop in handgemaakte creaties".
Schrijf je nu in en start vandaag nog om je droom werkelijkheid te maken.
Na aanmelding krijg je een mailtje met toegang.

Wat mag je verwachten?

Elke dag een filmpje voor 5 dagen lang om jou te helpen met het starten van je eigen creatieve onderneming. Elke dag een uurtje werken om die zaak in handgemaakte creaties te starten en overzicht te krijgen, wat jou te doen staat? En natuurlijk met de nodige templates.

Is dit iets voor mij?

Heb jij een creatieve hobby die uit de hand aan het lopen is? Of wil jij een extra zakcentje verdienen met wat jij graag doet, creëren? Of ben je het beu op je huidige werk en wil je een uitlaatklep? Laten we samen ontdekken of een creatieve onderneming iets voor jou is?

Startersbootcamp - poster - Ik ga mijn eigen zaak in handgemaakte creaties starten

Dag 1: Pure motivatie en twijfels wegnemen

In deze eerste les van de startersbootcamp maken we een transformatie van “hobby-mindset” naar de “creatieve ondernemers – mindset”. We zetten al jouw twijfels om in pure motivatie en we laten je zelfvertrouwen groeien. Je krijgt het inzicht dat het ook voor jou mogelijk is om een creatieve onderneming te starten en zelfgemaakte spullen te verkopen.

Dag 2: Hoe zorg je dat jouw creatieve onderneming een succes wordt?

Dag 2 van onze startersbootcamp leren we je, hoe je nu die succesvolle shop start in handgemaakte creaties. Je leert strategieën voor een gezond en winstgevend bedrijf en je leert je uniek opstellen in de creatieve markt. Ja, jij bent (wordt) CEO van jouw bedrijf!

Dag 3: Wat dien je in orde te brengen als je eigen zaak start?

Als je een eigen zaak wil starten, dien je vele zaken in orde brengen omtrent wetgeving, marketing, producten, … Je hebt verschillende petten op als creatieve ondernemer. Op Dag 3 maken we je wegwijs, wat je best in orde dient te brengen, zodat je niks vergeet en overzicht hebt van wat je te doen staat.

Dag 4: Hoe zorg je dat jouw creatieve onderneming een succes wordt?

In deze 4de dag geven we je nog enkele handige tips en tricks mee om jouw creatieve ondernemersreis gemakkelijker te maken. We beloven niet dat alles vanzelf zal gaan, maar we kunnen ons wel organiseren voor succes. Dit niet alleen bij de start van je onderneming, maar gedurende je hele ondernemingsreis.

Dag 5: Tijd voor actie en die shop in handgemaakte creaties te starten

Je hebt al wat nieuwe informatie in je opgenomen en veel bijgeleerd, maar met luisteren alleen ga je niet te ver geraken. De beste leerschool is om eindelijk actie te ondernemen, hoe klein ook! Tijd om jouw stappenplan op maat te maken en eindelijk die droom waar te maken en je eigen shop in creatieve hebbedingen te starten.

Ik ga mijn eigen shop in handgemaakte creaties starten - Inschrijven

Met gratis handige templates om te starten

Handige templates om samen te gebruiken met de 5-daagse bootcamp. Gemakkelijke invulformulieren en checklists om de eerste stappen te zetten van jouw creatieve onderneming. 

Startersbootcamp - poster - Ik ga mijn eigen zaak in handgemaakte creaties starten
Starterbootcamp templates - Ik start mijn eigen creatieve onderneming
Ellen Maes
Ellen Maes
@Hopsakee
Lees verder
Waauw, zoveel waarde in deze gratis bundel en heel veel dingen die ik nog niet wist. Een echte aanrader als je er over nadenkt om die shop in handgemaakte creaties te starten.
Elly Bogaerts
Elly Bogaerts
@Elly's creations
Lees verder
Veel waarde! En de checklist en businessplan op 1 pagina is super handig. Duidelijke uitleg ook. Ik vind het geweldig.
Previous
Next