Hey, ik ben Nathalie

Welkom bij Bricolee.

Wist je dat “Bricolee” staat voor “Bricks” en “Olee”. “Bricks” is het engelse woord voor bouwsteen en “Olee” staat voor “feestje vieren”.

Ik ben dan ook overtuigd dat je met kleine stappen vooruit, je droomleven kan realiseren. En “bricoler” is ook een frans werkwoord dat betekent: Do it Yourself, handgemaakt en al knutselend. De ideale business om creatieve ondernemingen te ondersteunen, vind je niet?

Jij hebt iets geweldigs in handen en een fantastische kans om impact te maken en de wereld mooier en aangenamer te maken en anderen gelukkig te maken. Jouw creaties zorgen voor iets groot.

Door corona is deze bloeiende business in handgemaakte creaties (Handmade crafts) nog groter geworden en dat is geweldig, maar ik zag ook jullie twijfels toenemen. 

Hoe begin ik aan een webshop? Hoe maak ik mooie productfoto’s? Zijn mijn creaties wel veilig? Doe ik het wel goed? Heb ik eigenlijk nog kans van bestaan? Ben ik wel creatief genoeg? Instagram, hoe werkt dit eigenlijk? Hoe ga ik dit combineren met mijn gezin? Geraak ik wel uit de kosten? Ik ben bang dat het niet ga lukken? Kan ik dit wel aan? … 

En dus heb ik mijn verliefdheid voor mooie handgemaakte creaties, gecombineerd met mijn coaching en professional organizer praktijk en werk ik nu uitsluitend voor creatieve ondernemingen, want jullie beseffen vaak niet wat een waarde dat jullie in jullie handen hebben.

Ik ben er van overtuigd, dat als je je leven onder controle hebt dat je alles aan kan. Ik leer jezelf en je creatieve business organiseren naar meer overzicht en structuur, zodat jij je kan focussen op wat belangrijk is. Ik ben dan ook meer een praktische kick-ass coach en mijn basis ligt bij organisatie.

Dit kan gaan van hands-on georganiseerde werkplek, georganiseerde administratie, voorraad- en magazijnbeheer, maar ook business coaching op vlak van mindset, marketing, verkopen, website, online tools, ondernemerschap, creativiteit, productiviteit, financieel, … Kortom alles om je creatieve business te boosten voor starters en groeiers en dat in deze prachtige phygital wereld (fysiek en digitaal).

Leren organiseren, kan je leren, het is een vaardigheid dat je kan trainen.

Tijd om die droomjob te starten! 
Start nu!

 


 Biografie

Mijn naam is Nathalie (1986) en ik heb een geweldige dochter Emma (2010) en een fantastische man Bart (1985).

Ik ben afgestudeerd als Master Elektronica-ICT.

Ik ben in de onderzoekswereld terecht gekomen en tegelijkertijd gaf ik ook les bij Thomas More hogeschool.

Hier heb ik de eerste ervaring opgedaan als opleider, coach, planner ,maar ook als teamleider van lopende onderzoeksprojecten voor lokale ondernemingen.

Dit was een geweldige ervaring, maar omdat ik dichterbij huis wou werken, ben ik terecht gekomen in een snelgroeiende KMO (herstelbedrijf) vlakbij huis, waar ik werkte als all-rounder. Ik deed daar IT , planning, administratie, facturatie, magazijnbeheer en zoveel meer, om het bedrijf goed te leren kennen. Later ben ik mij gaan verdiepen in “lean management” om bedrijfsprocessen te optimaliseren en werknemers te coachen in efficiënter werken met als voordeel meer rust in hun hoofd en een betere service naar klanten toe.

Maar al die jaren was ik gepassioneerd en goed in het organiseren van ruimtes, processen, papierwerk en tijd (energie). Het is wat ik automatisch altijd deed, zonder het te beseffen. En mijn achtergrond in IT, helpt hier natuurlijk ook bij om ook alles digitaal beter te maken.

Daar bovenop was ik ook een creatieve bezige bij en had ik verscheidene hobby’s zoals zeepjes maken, diy-pakketen verkopen, bloemschikken, scrapbooking, kaartjes maken, … en ik hou er nog steeds van.

Terwijl ik in begin coaching deed voor particulieren en allerlei ondernemingen, ben ik mij sinds corona gaan toespitsen op creatieve ondernemingen. Plots viel de puzzel in elkaar.

Ik ben in 2021 ook verkozen als voorzitter van de beroepsfederatie van professional organizers van België – BBPO -FBPO.

In 2021 heb ik ook mijn eerste boek uitgebracht “Feestdagen zonder stress“, waar ik enorm fier op ben. Ik zei het je toch dat ik een creatieveling ben. 

In 2022 heb ik de “Bricolee your life academy” opgestart, zodat jij inspiratie, motivatie, en een coach hebt voor elke dag.

En ik kan niet wachten om met jou samen aan de slag te gaan.