Hey, ik ben Nathalie

Welkom bij Bricolee.

Wist je dat Bricolee staat voor Bricks en Olee. Bricks is het engelse woord voor bouwsteen en Olee staat voor “joepie, feestje”.

Ik ben dan ook overtuigd dat je met kleine stappen vooruit, het leven zal bereiken dat je wil bereiken.

Jij hebt de kans om te veranderen en er voor te gaan. Deze kleine stappen gaan zorgen voor iets groot.

Heb je hulp nodig om te starten? Weet je niet goed waar te beginnen?

Dan kan een professional organizer je helpen.

Ik ben er van overtuigd, dat als je je leven onder controle hebt dat je alles aan kan. Van het moment dat je overzicht en structuur hebt, ben jij in controle van je leven.

Dit kunnen we bezorgen door jouw administratie op orde te brengen of je huis of kamer op te ruimen en duurzame systemen in te zetten, zodat het overzichtelijk en opgeruimd blijft.

Maar dit kan ook zijn door te leren plannen en je productiviteitstips bij te brengen.

Misschien was je in controle van je leven en had je overzicht en structuur, maar door een levensgebeurtenis zoals een overlijden, geboorte, kinderen naar de universiteit, gescheiden, getrouwd, … ben je dit even verloren en weet je niet goed meer hoe te starten.

Ik als professional organizer kan je hierbij helpen.

Op zoek naar verandering in je leven? Ben je klaar voor rust in je hoofd?
Start nu!

Het leven kan chaotisch zijn en het constant zoeken naar balans in je leven kan zwaar zijn en uitdagend.

Met de hulp van de juiste technieken kunnen wij samen op zoek gaan naar oplossingen op lange termijn. Ik zoek samen met jou naar een systeem op maat dat voor je werkt en zal blijven werken.

Wij hebben technieken om je huis te organiseren en op te ruimen, want een opgeruimd huis, zorgt voor rust in je hoofd. Het thuis komen naar een opgeruimd huis, zorgt voor minder stress.

Ook kunnen we zorgen dat je productiever en efficiënter kan werken, dit zowel digitaal als analoog, met behulp van het leren plannen, email-management, …

Financiële zorgen zijn nooit goed, daarom kunnen wij ook helpen bij het in orde brengen van je administratie, als ook het nodige budgetplanning.

Wij helpen je met het organiseren van je hoofd.


 Biografie

Mijn naam is Nathalie (1986) en ik heb een geweldige dochter Emma (2010) en een fantastische man Bart (1985).

Ik ben afgestudeerd als Master Elektronica-ICT.

Ik ben in de onderzoekswereld terecht gekomen en dezelfde tijd gaf ik ook les bij Thomas More hogeschool.

Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan als opleider en planner ,maar ook administratie en budgetbeheer van de lopende onderzoeksprojecten.

Dit was een geweldige ervaring, maar omdat ik dichterbij huis wou werken, ben ik terecht gekomen in een kleine KMO (herstelbedrijf) vlakbij huis, waar ik werk als all-rounder. Ik doe daar IT werk, planning van herstellers, administratie en facturatie en zoveel meer.

Maar al die jaren was ik gepassioneerd en goed  in het organiseren van spullen en tijd (energie). Het is wat ik automatisch altijd deed, zonder het te beseffen en nu is het tijd om deze tips ook met jullie te delen.