Bricolee TV maart

Bricolee TV maart

Organiseer de veiligheid van je woning

In deze episode van Bricolee TV maart vind je verschillende tips en tricks om je woning te organiseren rond veiligheid. Wat kan jij allemaal doen thuis om je huis te beschermen tegen inbraak, brand, hacking, … Maar wat kan jij ook doen voor je eigen veiligheid en de veiligheid van je gezin, je kinderen en ook je huisdieren?

5 tips rond veiligheid: altijd handig in noodgevallen

In deze episode bespreken wij 5 tips die altijd handig zijn in gevallen van nood. 5 tips om je veiligheid te organiseren in je huis. Maar weet dat je ook een handige veiligheidschecklist kan terugvinden op mijn blog. Zie onderstaande link.

Boekbespreking

Naast het hoofdtopic rond veiligheid rondom je woning, bespreken we ook het boek Rust in je hoofd en je huis van Sara Van Wesenbeeck. Het ideale opruimboek voor beginners. We bespreken dan ook in deze episode, 3 geweldige uitspraken uit haar boek.

Organizing week van België

Ook wordt in deze episode reclame gemaakt rond de organizing week van België, deze gaat door in de week van 16 maart 2020. En ook Bricolee doet mee met een workshop: Productiever werken aan je computer.

Quote en ToDo Maart

Ook deze episode bestaat weer uit een geweldigemotivatie quote en een handig todo lijstje voor de maand Maart. Ben jij ook benieuwd?

Handige links

Download hier de veiligheidschecklist.

Link naar beroepsfederatie van professional organizers

Link naar het boek Rust in je hoofd en je huis van Sara Van Wesenbeeck.

Workshop productiever werken met je computer

Motivatie quote van de maand

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.