Het is februari en de meeste van onze goede voornemens zijn al om zeep. Hoe komt het toch dat we er niet in slagen om deze vol te houden? Ligt het aan ons? Hebben we te weinig discipline? Wat kunnen we doen om deze toch vol te houden en waar te maken?

In deze +- 1 uur durende webinar ga je ontdekken welke fouten je maakt tijdens je goede voornemens en hoe je er iets aan kan doen? Je leert ook handige tips en tricks om deze goede voornemens vol te houden.

Klaar voor actie! Ben jij klaar om te veranderen en de beste versie van jezelf te zijn?

Schrijf je dan nu in voor de gratis webinar “Goede voornemens en hoe deze volhouden ” op donderdag 11 februari om 20.00.

Schrijf je nu in voor de webinar

Alle leden van de nieuwsbrief krijgen donderdag de webinar link toegestuurd. Dus schrijf jij je ook in voor de nieuwsbrief en je krijgt alvast een leuk e-book extra over “een ochtend zonder stress en ontbijten in rust”.

Weet jij niet goed hoe een webinar werkt? Ik leg het je graag uit, wanneer ik de webinar link stuur. Het is echt niet moeilijk en ik help je gaandeweg.

Oh, heb je een beetje bang om je in te schrijven voor een nieuwsbrief?

Is de nieuwsbrief nadien niets voor jou, je kan je op elk moment uitschrijven, maar het staat vol handigt tips rond de organisatie van je leven, je huis en je werk.