Kick-ass coaching

Bricolee haar doel is om Powervrouwen te coachen. Om jou te leren gaan voor het leven dat jij wilt en dat op een praktische manier.

Jij bent misschien al goed op weg. En dat is geweldig.

Maar misschien heb je bij enkele specifieke zaken toch nog even hulp nodig? Of misschien door een levensgebeurtenis zoals echtscheiding, geboorte, overlijden, … ben je toch even je draad kwijt?

Ook dan kan Bricolee als opruimcoach iets voor je betekenen.

Wij helpen jou met een duwtje in de rug of een schop onder je kont om je opnieuw te motiveren. Wij helpen samen met jou lastige opruimklussen en de nodige organiseer taken te tackelen in je huishouden en op je werk.

Doordat je opnieuw gestart bent geraakt en je weer de nodige dosis motivatie hebt meegekregen van ons alsook geweldige tips en technieken om dit zo te houden, ben jij weer goed op weg om te gaan voor je droomleven.

Dus je kan elk onderdeel apart boeken als coaching. Kies hetgene dat je het meeste stress bezorgt en daar zullen we mee starten.

Maar wees wel eerlijk met jezelf. Misschien heb jij meer nodig dan enkel een kleerkast opruimbeurt. Kijk even naar Coachen voor Powervrouwen.