Mel's Ateliertje
Elke woensdagavond, een creatief café met Mel van Mellebeau

Een gezellige online babbel en creëren

Elke woensdagavond om 20:00 is er een gratis online samenkomst voor creatievelingen. Creëer thuis en babbel ondertussen gezellig samen met andere creatievelingen online. Ook een ideaal moment om vragen te stellen, feedback te vragen of inspiratie op te doen bij gepassioneerde dames. Mel, heet je alvast al van harte welkom.  Psst, alle creatieve hobby’s zijn welkom.

Alvast heel veel plezier bij dit online creatief café.

Ja, ik wil er zeker volgende keer bij zijn

Klik elke woensdagavond, even voor 20:00 op deze zoomlink en je bent mee.
https://us06web.zoom.us/j/87016012117?pwd=OXdKTDl6WEdQOHc2OUl1cVlHTU9ZUT09

Je moet niet bang zijn, wij zijn er om jou te helpen. Je komt terecht in een warme groep van creatievelingen. Mocht je inloggen via je tablet of smartphone, dan dien je eerste de gratis ZOOM app te installeren en inloggen met volgende gegevens: Meeting ID: 870 1601 2117 en Passcode: 016085

We vragen natuurlijk om je camera en microfoon op te zetten, want het wordt gezellig babbelen met elkaar. Maar is dat een stap te ver, ook geen enkel probleem, kom gerust even meevolgen. We bijten écht niet en we zijn er voor jou.

Ken jij Mel al van Mellebeau?

Melissa heeft samen met haar man Jochen een groothandel in gelaserd en onbehandeld houten kralen en benodigdheden, maar ook andere attributen zoals verpakkingsmaterialen en touw. Ze is een fantastische crea-coach die houdt van zachte tinten.