Bricolee your life – academy — BETA

Januari 2022 start de Bricolee your life – academy: Een online walhalla aan self-coaching programma’s en dat 24/7.

Omdat je op elk moment van je leven een duwtje in de rug kunt gebruiken. Leer jezelf organiseren.

Dit online abonnement, bevat diverse opleidingen die jou helpen om jezelf te organiseren in alle aspecen van het leven. Je volgt deze op jouw tempo, naar jouw wensen en dat bij jouw thuis zoveel je maar wil.

Daarnaast bevat deze academy de nodige challenges en notificaties waar je (niet verplicht) aan kan mee doen om jezelf te stimuleren.

En er is meer: Handige sjablonen, kortingen, real-time lessen, een geweldige community, … zo heb jij een betaalbare coach voor elke dag.

Door jezelf te leren organiseren in goede tijden, kan je tegen een stootje in tijden dat het minder gaat. En nu met dit online coaching abonnement heb je zelfs ook in die tijden extra hulp en kracht.

Geraak uit de sleur en leef je beste leven. En dat elke dag!

Heb je interesse? Schrijf je alvast in (enkel voor informatie – nog niet voor écht) en dan wordt jij als eerste op de hoogte gebracht. En omdat dit de start is van iets gloednieuws en we hier samen iets geweldigs van maken is er natuurlijk een BETA promotieprijs.

We starten alvast met onze Tuttercare Academy in samenwerking met Tuttercare, speciaal voor al die creatieve mama ondernemers.

Wil je toch al eerder een training op maat rond organiseren? Neem dan met ons contact op voor een coaching sessie op maat. Of wil je meer weten over Bricolee? @2bricolee op sociale media.