• Ben je nog niet zeker of Bricolee iets voor jou is? Geen probleem hoor! Vul het contactformulier in op onze site en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op via telefoon voor een vrijblijvend gesprek (max. 30 minuten). Wij luisteren naar jouw verhaal. Bricolee is er voor jou.

  Optie1: Gratis kennismaking GRATIS
 • We gaan samen door je huis/werk om een zicht te krijgen van de situatie. Hier wordt ook een vrijblijvend plan van aanpak (offerte) gemaakt. Jij beslist of we samen verder gaan of niet? Deze sessie zit al boordevol tips die je meteen kan gebruiken.

  Optie2: Advies gesprek aan huis (+-1,5 uur) Zie services
 • We helpen je met een logische plan van aanpak in opruimen en organiseren van je huis/kamer/kast of productiviteitstraining. We begeleiden je gaandeweg en geven ook de nodige tips en handigheidjes. Wij zijn dé hulp aan huis voor een project op maat. Wij begeleiden jou. Wij helpen jou.

  Optie3: Aan huis coaching halve (3 uur) of hele (6 uur) dagdelen
 • Via videochat (WhatsApp, Google Hangouts, Zoom, Skype, …) helpen we je een logische plan van aanpak op te stellen en geven we de nodige tips mee om je huis/ kamer/ kast opgeruimd te houden. Of productiviteitstraining. Je dient wel zelf aan de slag te gaan, maar met onze sessie ben je alvast goed op weg. (+- 1 uur)

  Optie4: Online (virtueel) coachen Via videochat
 • Door alle tips en technieken die wij je aanleren is er normaal gezien geen opvolgingsgesprek nodig. Maar voor degene die een aan huis coaching traject hebben gedaan, mogen voor bepaalde duur tot een jaar na de laatste coaching sessie mij gratis contacteren voor vragen. Bepaalde duur wordt meegedeeld bij de coachingsessie. Dat geeft je toch een gerust gevoel.

  Optie5: Opvolgingsgesprek Via telefoon of mail (tijdsduur besproken in offerte)