Een oprechte, dank je wel, aan alle lokale ondernemingen voor de medewerking in dit boek. Zij hebben hun expertise gedeeld, zodat jullie nog meer kunnen genieten met de feestdagen. Welke shout-out spreekt jou het meeste aan?

Visuele Verhalen (Fotograaf)

Hilde Peetermans van “Visuele Verhalen” begeleidt zelfstandigen en ondernemers met een groot hart en nog grotere dromen om slimme, strategische stappen te zetten om hun merk op te bouwen en in de markt te zetten, waardoor hun zaak en hun leven worden gecreëerd waar ze van houden. Zij is de fotograaf van dit boek en zoals jullie al hebben gemerkt, heeft ze dit fantastisch gedaan.

Zij heeft vertrouwen in mij genomen en dat zal ik nooit vergeten.

www.visueleverhalen.be

Clau’s Kitchen (Kok)

Claudia Bammens van “Clau’s kitchen” zorgde voor al deze lekkere recepten in dit boek. Ik ken geen betere kok dan haar. Zij zorgt voor gemakkelijke, maar sublieme en lekkere feestgerechten in no-time. No stress, remember.
Neem zeker ook een kijkje op haar site voor nog meer gemakkelijke gerechten voor elke dag.
Claudia, bedankt voor deze leuke samenwerking.

www.clauskitchen.net

Tuttercare DIY

Groothandel in siliconen kralen en andere DIY materialen. Met hun producten tover je de mooiste creaties voor mama en baby. Dank je wel Nancy en Erik.

www.tuttercare.be

Indry

De leukste homeparty’s met originele, leuke eigentijdse producten speciaal voor jou. Alsook het organiseren van leuke knutselactiviteiten voor kinderfeestjes.

www.indry.be

Oorbellen Timeless – Leentje Aarts

Handgemaakte kleurrijke oorbellen creaties om je outfit te pimpen door Leentje Aarts.

Facebookpagina Oorbellen Timeless

Kaluna

Originele geschenken en natuurlijke producten met de geur van de Provence.

www.kaluna.be

Eurotan

Dé winkel voor een totale woonbeleving. Een uitgebreid en sfeervol gamma aan decoratie, verlichting, binnen- en buitenmeubelen. Bedankt, Ingrid voor het uitlenen van je decoratie.

www.eurotan.be

Bloemen Valkenborghs

Reeds 2 generaties lang erkent voor de ruime keuze aan verse snijbloemen, planten, perkplanten, chrysanten,… Mensen houden van bloemen en bloemen houden van mensen.

Facebookpagina Bloemen Valkenborghs

Partycatering Jeroen

Jouw traiteur en cateraar voor een prachtig feest alsook heerlijke afhaalmenu’s om thuis gemakkelijk te bereiden.

www.partycateringjeroen.be

Joke Van Grieken

Jouw favoriete Victoria juwelen consulente voor een gezellige avond vol bling bling.

Facebookpagina Joke Van Grieken – Victoria Juwelen

Wellness Andor

Kom tot rust met een luxueus spa moment en geniet of verwen jezelf met onze schoonheidsbehandelingen en producten.

www.wellnessandor.be

Calza pedicure

Je voeten hebben het zwaar te verduren in de winter. Geef ze een wellness behandeling zodat ze opnieuw tegen een stootje kunnen.

www.calzapedicure.be

Respo Group

Heb jij een putje in je aanrechtblad, tegel of bad? Of misschien inbraakschade aan je raam of deur? Misschien kan je terrasvloer wat antislip gebruiken? Respo Repair repareert.

www.respogroup.com

Hopsakee kinderopvang

Wij zorgen ervoor dat jouw kleinsten in veilige handen zijn en helpen hun al spelenderwijs groeien.

www.hopsakee.be

Bricolee Organizing Services and solutions (Auteur)

Ik ben Nathalie Maes van “Bricolee Organizing Services and Solutions“. Mijn slogan is “Life is a party and you are the host.” Terug controle over je leven en genieten, dat is wat ik wil voor jou.

Ik ben er van overtuigd dat dit kan met het organiseren van je huis, je werk en je leven. Het resultaat zorgt voor meer rust in je hoofd en de goesting om je dromen, werkelijkheid te laten worden. Lees gerust even verder op mijn site, ik help je graag verder.

www.bricolee.be

Dank je wel

Dank je wel aan Tina Hermans, Joyce Habraken, Ria Hofmans, Dora Peeters, Annelies Heylen, Ellen Maes en Elly Bogaerts voor het uitlenen van al jullie kerstmateriaal. Nogmaals dank je wel aan An Van Bael van Heytens Lommel voor het behangpapier als achtergronden voor de foto’s en aan Ingrid Sevens van Eurotan voor het uitlenen van het decoratiemateriaal.

Dank je wel, Hilde Peetermans, Nathalie Vanden Bon, Lennert Damen, Joyce Habraken (beste vriendin), Inne Verheijen, Leen Eyckmans, Marieke Frederickx, Elke Willems, Lies Van Dijck, Suzan Crepy, Erika Wyn, Annelies Heylen (schoonzus), Claudia Bammens, Sigrid Van Tornhout, Brigitte Ogier, Haircreation Jeroen, Dora Peeters (bomma), Alfons Bogaerts (bompa), Ria Hofmans (moeke), Ellen Maes (zus), Erik Maes (papa), Elly Bogaerts (mama), Hanna (metekindje) en Mila Jansen voor het meehelpen aan de fotoshoots, uitwerken van het boek, het brainstormen van ideeën, … Jullie hebben er mede voorgezorgd dat dit boek een pareltje is geworden.

Maar bovenal dank aan mijn man Bart Heylen en mijn dochter Emma Heylen. Zij zijn steeds mijn trouwe supporters en staan steeds achter mama haar gekke ideeën. Het zou zonder jullie nooit gelukt zijn. Dank je wel om mij te steunen.

Ik draag dit boek op aan Ben Bastiaens. Hij weet als geen ander dat het leven onverklaarbare wendingen heeft. Het is aan ons om hem eer aan te doen en te genieten van het leven en er een geweldige tijd van te maken.