Welkom in Silicon Beads Valley

Krijg alvast een sneakpeek van onze lessen

0 Paragrafen

Rups Speelgoed – Rammelaar (Mellebeau)

Leuk, duurzaam en veilig handgemaakt speelgoed, deze rups rammelaar.

See more...

0 Paragrafen

Mini – Popje van geluk (Tuttercare)

Verspreid meer vreugde in de wereld met deze prachtige popjes van geluk.

See more...

0 Paragrafen

Koffie sleutelhanger (Loetsj-n-Chewies)

Word wakker en vrolijk van deze koffie sleutelhanger.

See more...

Ontdek onze crea-coaches

Melissa heeft samen met haar man Jochen een groothandel in gelaserd en onbehandeld houten kralen en benodigdheden, maar ook andere attributen zoals verpakkingsmaterialen en touw. Ze is een fantastische crea-coach die houdt van zachte tinten.

Sofie is onze creatieve workshopdame in spé. Creatief bezig zijn en dit aan de buitenwereld tonen is haar ding. Ze houdt van heldere kleuren en geeft altijd een verrassende twist aan haar creaties. Samen met Melissa zijn ze een top duo om je deze fantastisch creatieve technieken aan te leren.

Nancy, het creatief genie achter Tuttercare - Groothandel in siliconen kralen. Naast leuke tutorials maken voor jou, ontwerpt ze ook exclusieve siliconen kralen voor Tuttercare, zodat jullie nog meer kunnen creëren en mensen blij maken. 

Ontdek onze workshops met siliconen en houten kralen

In januari 2023 zijn er opnieuw de startersworkshops om de basis technieken onder de knie te krijgen, neem zeker een kijkje op onze workshop pagina en schrijf je in. Deze basis workshops worden elk kwartaal gegeven. Ook andere maanden komen er andere creatieve workshops aan bod met siliconen en houten kralen.

Siliconen kralen en benodigdheden kan je hier aankopen

Ga naar de website van Tuttercare om je siliconen materialen aan te kopen en van start te gaan met deze leuke techniek en ontdek de wereld van creëren met siliconen kralen.  Girls just wanna have fun : )

Houten kralen, gelaserd hout en benodigdheden kan je hier aankopen

Ga naar de website van Mellebeau om je blanco houten materialen en gelaserd hout aan te kopen en van start te gaan met deze fantastische handgemaakte creaties. Ja, maak de mooiste unieke dingen helemaal zelf. DIY er op los.

Ontdek Silicon & Wooden bead Valley
Just bead it!