Academy
Let's start your dream life

Word vandaag nog lid van onze Academy

Zet vandaag nog jouw eerste stap naar je droomleven: jouw shop in handgemaakte producten

Yes, I am a proud mumpreneur

Ben jij een creatieve duizendpoot? Voel jij het kriebelen om een eigen shop te starten, maar heb je angsten en twijfels? Je weet niet goed waar te beginnen? Je voelt je niet gesteund? Dan hebben wij dé ideale oplossing voor jou, onze The Pink Side Academy. Het online platform voor starters en groeiers in de wereld van handgemaakt.

Je wilt van je creatieve hobby, jouw beroep maken, maar

Klinken volgende uitspraken je bekend in de oren?

Binnen 3 jaar wil jij ...

Waar wil jij staan binnen 3 jaar? Is dit het volgende?

Niet meer twijfelen, maar gewoon doen

Waarop wacht je nog? Er is geen betere tijd dan nu!

Je hoeft het wiel écht niet opnieuw uit te vinden

Deze tijd kan je beter steken in jouw creatief product en een geweldige impact creëren.

Je bent het gemiddelde van 5 personen rondom jou

Tijd om jou met de juiste mensen te omringen, die jouw omhoog liften en vol positiviteit, passie en enthousiasme zitten. Die jou begrijpen.

Wat zit er allemaal in je abonnement?

En dit allemaal voor maar 2 euro incl. BTW per dag (indien je per jaar betaalt)

Creatieve tutorials

Technieken Siliconen kralen

Leer technieken voor beginners en gevorderden omtrent het creëren van siliconen kralen, zoals bijtringen en speenkoorden. En ook decoratie en andere accessoires voor kinderen en volwassenen.

Technieken Plotteren

Leer technieken voor beginners en gevorderden met de Cricut en Silhouette Cameo. Maak de mooiste eigen designs op papier, stickers, labels, strijkpapier, raamfolie, ... Deze tutorials zijn gestart sinds sep 2022.

Inpaktechnieken

Leer je creaties verrassend mooi en creatief in te pakken voor je klanten. Dit zorgt voor een extra finishing touch bij het verkopen van je fantastische creaties. Dit doen we in verschillende stijlen.

Inspiratie en creatief denken

Leer jezelf inspireren en je creativiteit boosten, zelf op momenten dat het minder gaat. Probeer soms iets nieuws en ga uit die comfortzone. Leer kleuren mixen en matchen, maar ook verschillende technieken.

Veilig creëren

Veiligheid voorop als het gaat om het creëren van handgemaakte producten. Zeker als het gaat over het maken van creaties voor baby's en kinderen of producten omtrent voeding en verzorging.

Live Crea Momenten

Naast de hele vele tutorials, staan er verschillende creatieve coaches elke maand klaar om online live en samen met jou te creëren. Ook de ideale moment om vragen te stellen tijdens deze techniek en inspiratielessen.

Live shopping events

Als creatieveling wil je op de hoogte zijn van de laatste trends omtrent creatieve technieken en materialen. Tijdens onze live shopping events tonen onze partners hun nieuwste producten en tips om te creëren.

Technieken Macramé

Binnenkort kan je ook tutorials terugvinden omtrent macramé. Ga creatief aan de slag met het knopen van touw voor de mooiste decoratie en accesoires. Een mooie aanvulling bij andere technieken. Stay tuned.

Andere creatieve technieken

Wij zijn volop aan het uitbreiden in creatieve coaches. Dus verwacht je nog aan veel ideeën. Haken start in het voorjaar van 2023. En verwacht je aan nog leuke creatieve technieken en ideeën.

Business tutorials

Leer je eigen zaak starten

We begeleiden je in het starten van je eigen zaak in creatieve hebbedingen, zodat jij meteen een goede start maakt in het creatief ondernemerschap in handgemaakte producten. You got this!

Leer jezelf organiseren

We leren je technieken aan om je tijd slimmer in te delen en effectief tijd te maken voor je creatieve hobby, bijberoep, hoofberoep. Ja, het lukt ook écht naast het mama zijn. It takes time to make time.

Verkoop- en marketing

We leren je verkoopstrategieën aan om beter te verkopen en dit in de fysieke wereld als online. We zorgen ervoor dat jij vol zelfvertrouwen achter je creaties staat en deze leert verkopen.

Online Tools

We helpen je om handige, gratis of betaalbare tools te vinden om jezelf en je zaak vooruit te helpen, zodat jij je kan focussen op creëren en deze creaties te verkopen. En dat natuurlijk met de nodige uitleg.

Administratie

Ja, er komt administratie kijken bij het ondernemerschap. Ook dit leren we je beheren, controleren en organiseren. Zodat jij geen enkele factuur te laat betaalt en je zaak onder controle hebt.

Voorraadbeheer

We leren je slimmer aankopen en je voorraad binnen budget beheren. We zorgen dat je je eigen voorraadbeheer, eenvoudig kan bijhouden, zodat je meteen weet hoeveel geld er in je voorraad zit.

Financiën

We leren je efficiënt omgaan met geld op je bankrekening. Een goede balans tussen jezelf een loon uitkeren, sparen en investeren in je zaak. En natuurlijk de btw en belastingen niet te vergeten.

Prijszetting

Ja, ook jij zet waarschijnlijk je prijs te laag voor je producten. Je hebt waarde in je handen. Gedaan met hobby denken, maar denken als de CEO van jouw gezond bedrijf: Prijsberekening formule gebruiken

Wetgeving

De wetgeving in Nederland, België en Europa kan soms wijzigen in het ondernemersschap. Wij doen er alles aan om je op de hoogte te houden van al de laatste nieuwtjes omtrent de wetgeving.

Jouw support team

Boost je zelfvertrouwen

Waar we écht voor zorgen is een enorme boost in je zelfvertrouwen, want als vrouw ondernemen in een creatief beroep wordt dikwijls als niet belangrijk gezien en onbewust nemen we dit over. It's your time!

Warme community

Jij bent het gemiddelde van 5 mensen rondom jou. Tijd om je te omarmen met gepassioneerde concullega's die jou begrijpen. Geen competitie, maar vrouwen die elkaar steunen.

Positieve mindset

We hebben een hekel aan negativiteit en staan volop open voor positiviteit, positieve mindset en het positieve in mensen zien. We leren jou door positief denken, dat ook de nodige acties zullen volgen.

Steun en begrip

Ondernemen is met ups en downs. Daarom geloven we ook in coaching voor elke dag. Een schouder kunnen geven om uit te huilen, maar ook een fles cava kunnen open doen, bij elke #win dat jij viert. We zijn er voor jou!

Kortingen

Wij zoeken partners die jou willen helpen groeien in je creatieve ondernemingen. Omdat jij alles geeft, doen zij ook een extra moeite door kortingen aan te bieden voor jou als academy lid.

Exclusiviteit & Primeurs

Daarnaast doen onze partners hun uiterste best om je van bepaalde artikelen een eerste keuze te bieden of artikelen. Zo kan jij als zaak dit gebruiken om voorsprong te nemen.

Gratis reclame voor je shop

Ook proberen wij ervoor te zorgen dat jouw webshop (dit kan enkel met ondernemingsnummer) op andere sites worden gelinkt of op andere momenten reclame kan maken binnen onze community.

Live netwerkevents

We proberen zoveel mogelijk creatievelingen met elkaar in contact te brengen, want we kunnen veel leren van elkaar. We geloven niet in competitie, maar in samen voorruitgang boeken.

Deals

We zijn altijd op zoek naar goede deals met onze partners om je verkoop te boosten. Denk aan een fotoshoot met je creaties, deals met conceptstores, ... en nog zoveel meer in petto.

Virtuele schop onder je kont

Dat doen we natuurlijk ook, want soms zit je gewoon op je fluwelen zachte kussen en ben je even vergeten wat jouw droom weer is, waarom je het weer doet. En daarom geven we je soms een spiegel voor je, zodat je opnieuw in actie komt.

Zoveel meer

Wij willen het grootste online platform worden voor jullie creatief onderneemsters in handgemaakte producten. Wij zijn er nog niet, maar we zijn volop bezig, samen met jou bouwen wij aan onze droom. Wij willen jou helpen!

Door & voor creatievelingen

Wij zijn 2 gepassioneerde enthousiastelingen die ook een droom hebben. Jou helpen. Ondertussen zijn we niet meer alleen, maar hebben we een heel team aan creatieve en business coaches die ons mee versterken.

Het brengt je meer op dan je investering

Heel veel leden hebben het geld van het lidmaatschap na een half jaar er al uit, enkel al door slim aan te kopen. En dan hebben we het nog niet gehad over tijdswinst en de leerlessen.

4 maandelijks

Jaarabonnement per 4 maanden betalen
283 Per 4 maanden (incl. BTW)
 • Volledige toegang tot de cursussen
 • Volledige toegang tot de community
 • Regelmatige exclusieve deals en kortingen
 • Toegang tot alle online coaching sessies

Per jaar

Jaarabonnement per jaar betalen
750 Per jaar (incl. BTW)
 • Volledige toegang tot de cursussen
 • Volledige toegang tot de community
 • Regelmatige exclusieve deals en kortingen
 • Toegang tot alle online coaching sessies
Beste optie

Per half jaar

Jaarabonnement per half jaar betalen
400 Per half jaar (incl. BTW)
 • Volledige toegang tot de cursussen
 • Volledige toegang tot de community
 • Regelmatige exclusieve deals en kortingen
 • Toegang tot alle online coaching sessies
+ 0
Aantal leden
+ 0
Coaches & Experts
+ 0
Exclusieve deals
+ 0
cursussen

Tijd om in actie te komen en je droom waar te maken

We zijn geen shortcut of een lift naar een succes, maar ...

wij geloven in coaching voor elke dag

Wij gaan stap voor stap, elke dag 1% beter. We zijn de steun langs de trap als het even niet meer gaat en we zijn er om je op te vangen als je even valt. We zijn jouw gps en ook je energiedrank, maar we zijn geen lift, geen shortcut. We zijn er voor jou, maar jij moet stappen zetten. It is your time!